Veckans internetdjur – Vecka 44/2012

Veckans internetdjur går på trick or treat-runda. Eftersom den 31 oktober är halloween blir denna veckas vinnare en maskeradfavorit och garanterad champion på alla kostymutställningar. Detta tack vare såväl extrem gullighet som allmän WTF?-ighet. Hunden som på egen hand spelar två pirater bärandes på en skattkista fick stor spridning i maj 2012 och har inte brädats av andra kostymbärande djur än, trots att många försökt. Treasure chest dog går segrande ur alla nätets sjöslag och kammar hem skatten permanent genom sin blotta uppenbarelse.

Sjöbusens ursprung är fortfarande höljt i dunkel, men att de sju haven har en ny fasa är definitivt bekräftat. I tid och otid återvänder hen från okända vatten till lolpics-bukten och meme-viken, för att stjäla våra hjärtan.

 

Bubblare:

Klassikern ”Yes, this is dog” var redan från början en hit, men inplacerad i andra sammanhang som en kvick referens fick den ständigt nedringde Dog ännu ännu större internet fame. Både som medverkande i egen hög person och som vitsig benämning på andra kända hundar.

I genren människolajvande hundar finns även “I have no idea what I’m doing”-hundarna. Ett internetdjur som ofta används som referens för att beskriva en personlig känsla av inkompetens. Många hobbyrenoverar till exempel sin bostadsrätt så gott de kan men känner sig ändå mest som El Perro Trabajador.

 

Lämna ett svar