Header_otyg.png

Rådgör med rådet – Från ful till snygg?

Hej smarta rådet!
En gång i tiden var jag jättesnygg, ja jag kände mig snygg också och då blir man ju liksom automatiskt snyggare. Nu känner jag mig bara ful jämt. Alla kläder jag har är fula och jag är ful i ansiktet också. Dessutom är jag lite fet. Jag har nyss fått en bebis och har inte tid eller lust att vara med i Go’ kvälls ”Gör om mig”. Jag vill hellre spela Skyrim på min egentid. Snälla hjälp mig känna mig snygg igen.

Tack på förhand
/Ful-Elin

Hej Elin! Snygghet är himla krångligt. Det en tycker är snyggt tycker en annan är fult och en person kan vara ful ena dagen för att nästa dag, utan att ha gjort något annorlunda, vara sketasnygg. Vissa människor är såklart supersnygga varje dag, men de är omänskliga så de struntar vi i. Vi vanliga dödliga som inte begåvats med ett ansikte som skulle göra en alv generad får ta till vissa knep. Vilka knep som funkar är individuellt, det kan vara att köpa nya kläder, operera sig, äta god mat, dricka sig full, onanera, ligga runt, gå i skogen, cykla snabbt med tuff musik i hörlurarna och så vidare i oändlighet. Rådet har dock knep som är billiga,  trevliga och lämnar mycket tid över för Skyrimspelande. Båda kräver barnvakt och om du inte har en sådan till hands så ställer alltid rådet upp. Vi är ganska bra med barn.

1. Alla behöver bekräftelse. Det kan vara svårt att få (speciellt om ett barn sitter fast på en typ 24/7). När du inte jobbar, inte går ut och klubbar och helt enkelt inte har möjlighet att få bekräftelse från random folk får du utnyttja grymt folk som redan gillar dig. Leta därför reda på en riktigt bra kompis som du känner dig trygg med, har roligt med och som brukar säga schyssta saker till dig. Bestäm en kväll då ni två ses (har du flera likadana höjdarkompisar kan några till få vara med). Bannlysta från den här kvällen är barn och folk ni försöker få ligga med. Piffa upp er tillsammans. Gör allt det där som du skulle gjort om du ville ligga, duscha, tvätta fötterna, ha på dig rena och hela undisar, ta på dig kläder som du känner dig någorlunda tjusig i. Med andra ord, P-I-F-F-A. Häng sen hela kvällen med din schyssta kompis i hemmiljö. Gör något ni gillar, typ ät god mat, drick vin, sjung till gamla favoritskivor. Och här kommer tricket. Överös varandra med komplimanger som måste vara sanna. Det här kan kräva träning men jag lovar dig, när du har gjort det här tre gånger så kommer du, förutom att ha haft så himla roligt, att börja känna dig sådär bra, snygg och cool som dina kompis tycker att du är.

2. Vilka människor ser du oftast? Förutom folk i täckjacka på Willys är det antagligen folk på tv. Dom är supermejkade, tränar typ jämt och har det jobb dom har för att de är sådär alv-snygga. Alla behöver få en realistisk syn på hur människor egentligen ser ut. Bästa sättet att förstå hur folk överlag ser ut utan smink, super-babe-bhs och högklackat är att gå till badhuset. Ta därför en eftermiddag och gå till din lokala simhall. Att hänga i en miljö med bara kvinnor som dessutom näckar är så himla nyttigt. För hur ofta ser du kvinnokroppar som inte är superunga? Att sitta i bastun med 7 kvinnor i åldrarna 5-82 är hälsosamt för alla. Dessutom kommer du antagligen få höra en massa tanter som skrattar, har utstrålning, gör varandra glada och är snygga trots att de är 67, lite tjocka och har hängbröst. En mer sund insikt i hur kvinnokroppen ser ut kommer nog göra att du känner dig mer bekväm i din egen kropp och därmed mer snygg.

Rådet består av allmänt grymma Siska Humlesjö och Ida Nordén, som vi också känner igen från t ex Verklighetens smolk. Rådfråga rådet via: fraga@mintmag.se.

Illustration: Karolina Eriksson

 

 

En Kommentar

  1. Elin B

    Men ved roligt skrivet!
    Mycket bra råd också. Jag ska komma ihåg att ni finns, kanske även testa tipsen!
    /En annan Elin

Kommentera