Best of instagram del 2

Nu är sommarlovet strax slut och innan hösten stormar in tar vi och kikar på vad som hänt!

Vi tog sommarlov och bestömde oss för att dela med oss av somriga bilder på Instagram. Till exempel lyxfika på träbryggor och att råka ramla in på träbåtsfestivaler.

Vi hade också kalas med klubben Instant på Pustervik, Mint stod i DJ-båset och Vånna Inget spelade!

Mer mintsommar: Rollerderby-festival i Malmö och detalj från konstverk av Niki de Saint Phalle från utställningen på Moderna Museet i Malmö. Sådant en kan göra när det regnar!

Mintsommar för varmare dagar: Läsa amerikanska tidningen Bust under parasoll och dricka ekologisk läsk med mintsmak! Se alla våra och våra läsares bilder under taggen #mintsommar.

Vi gick på Stockholm Music & Arts och noterade att vi inte fick ta med oss någon tax in på området, men vad gjorde det när det fanns en jättestor xylofon!

Det fanns ju givetvis även konst, om censur till exempel. Och musiken: att bli starstruck av Patti Smith!

 

På Music & Arts kunde en vegan äta till exempel fruktsallad men inte så mycket mer. Björk ville inte att vi skulle fotografera under konserten, så vi har inga bildbevis för att det var en av de bästa konserterna någonsin! Men tro oss, det var det.

Helgen efter var det ju dags för Way Out West och det har vi ju sammanfattat redan, till exempel här, och hipsterbingon här, en stilstudie här och så vårt mattest som blev extra roligt tack vare att vi kunde äta så mycket mer än vanligt! Tack för det!

Slutligen hann vi vara med på Klubb Text och hålla i ett 90-talsquiz och spela lite 90-talshits. Hela sommarlovet avslutades med ett redaktionsmöte där naglar målades och vi diskuterade pojkband vi minns.

Följ oss gärna på instagram, Mintmagasin heter vi där. Du kan även se alla våra bilder därifrån på gramfeed!