Best of instagram!

En liten sammanfattning är på sin plats! Tiden går nämligen så himla fort och bara för ett år sen var vi bara en idé och möten på gräsmattor och en stödfest där vi inte ens visste vad vi skulle heta. Vi har dokumenterat vår framfart på instagram och här är ett litet axplock av våra första månader som magasin:

Vår bildredaktion gjorde test-layouter på sin vägg hemma i flera månader innan första smygtitten och på nätterna blandade de mintfärg till våra tygkassar.

Vi hade vår allra första smygläsning på Stearin och vi var supernervösa men det kom så himla mycket folk och gjorde oss glada!

Vi fick en notis i Göteborgs-Posten! Vi var också med på den finaste litteraturfestivalen vi vet, nämligen Textival. Vi hade ett litet utställningsbord och sålde tygkassar och på kvällen fick vi hålla i ett litet quiz och hade superkul! Tack Textival för det!

Mint åkte på sin första festival, Knarrholmen blev det. Den är belägen på en liten mycket fotogenique skärgårdsö och där gräts det till Säkert…

…pratades med Makthaverskan och redaktionen hade kanske den bästa kontorsplatsen någonsin på altanen till stugan vi bodde i.

Vi hade också väldigt många möten, ibland med sådant här tjusigt fika med teblommor, andra gånger med folköl. Rådet fick också frågor via frågelådan som vi hade med oss på fester och Textival!

Sen var det såklart dags för temabyte, från ”första” bytte vi till ”hål”. Vi hade litet galej på Publik där vi lottade ut ett litet kit med till exempel en Hole-skiva och en hår-donut! På instagram la vi varje dag upp en bild på dagens hål, här tex ett kasettband. Sök på #dagenshål på instagram så hittar du alla hål vi hittat och även såna ni läsare bidragit med.

Sedan var det dags för nästa festival, Hultsfred blev det, där gnistrade Hulingen i solen och Bat for Lashes var sjukt cool.

M83 och the XX imponerade med sina scenerier.

Hemma i Göteborg hejade vi på Gothenburg Roller Derby i världens mest nervpirrande match mot danska Victorious Valkyries, och Göteborg vann med 147-140! Vi såg också coola La Sera på Woody West på Pustervik!

Vi gick även på hjärtskärande fina Perfume Genious på Woody West på Pustervik och slutligen fick vi vara med när Kim Kelly is my friend hade sin premiärspelning på ett hemligt ställe i Göteborg!

Ja, det var de första månaderna med Mint på instagram!
Följ oss gärna – Mintmagasin heter vi. Vi lägger upp bilder enligt våra teman som nu under sommaren när vi har #mintsommar och när vi går på roliga spelningar och festivaler och sånt, vissa saker kommer inte upp här i magasinet ens. Om du inte har instagram kan du kika på våra bilder via till exempel gramfeed!