Way Out West genom instagramfilter

Under Way Out West fotade vi en del och la ut på vårt instagramkonto, här är ett litet urval av vad vi såg!

 

Hela området var pyntat med pyramider gjorda av återvunnen plast, dels de enstaka som hängde i träden och bäcken och så till exempel denna som var byggd utav flera stycken och skulle sjösättas i dammen vid Villa Belparc.

Det är alltid fantastiskt att se ett folkhav digga med med händerna i luften, som till De La Soul.

Vånna Inget spelade hos Djurens Rätt och Mint högg Karolina för en pratstund, resultatet kommer upp inom kort.

Florence + The Machine trollband med sin ståtliga stämma samt såg ut att flyga över scenen när hon emellanåt sprang och hoppade runt i sin långklänning.

Refused dedikerar här Everlasting till alla som nånsin sett dem i sina små hålor förr i tiden och hållit hc-scenen levande, det är sånt som gör en lite tårögd.

Purity Ring spelade i Anneldalskyrkan och hade instrument som lyste…

… och en helt makalös ljusshov. En magisk spelning som fick publiken att lämna kyrkbänkarna och dansa i mittgången.

Mazzy Star var lite blygare.

Savages var coola på Park Lane

…Friends också!

På fredagen regnade det på förmiddagen så gummistövlar och ponchos åkte på.

Bollhav för vuxna! Äntligen! Strax efter denna bilden togs sprang två personer fram och bad folk att leta efter en mobil som tappats bort i havet… vi hoppas det lyckades!

Feist!

Best Coast gjorde sitt bästa för att lätta upp den molniga stämningen på fredagkvällen och lyckades iallafall med att få vissa i redaktionen att bli på fnissigt humör.

Nä, en ser ju inte riktigt ens vad det är för några på denna bilden, men det är Blur! De rev av en hel del gamla hits men hann med några nya och nån gammal B-sida också. Att promenera ut från Slottsskogen till tonerna av The Universal var mycket fint.

Niki and The Doves dansare imponerade med att rocka rockring i minst tio minuter i sträck!

Franska Cellograffa skapade sina egna väggar att måla på med cellofan runt om på området, som här uppspänt mellan två träd. Mint gillar definitivt att det händer saker hela tiden på området. Det och alla fina dekorationer!

Eftersom Way Out West gjort festivalen vegetarisk hann vi knappt äta allt vi ville prova och till och med veganerna hade valmöjligheter! Mint håller nu tummarna för att fler tar efter detta fantastiska initiativ.

Love Antell lockade vissa av oss till Park Lane…

… och på Yaki-Da fick Femtastic och här übercoola Beatrice Eli oss att dansa oss svettiga på festivalens allra sista fantastiska natt.

Du får gärna följa oss på instagram, Mintmagasin heter vi där. Har du inte instagram men vill se våra snapshots från konserter och annat kul kan du kika på oss på gramfeed.

En Kommentar

  1. Pingback: Best of instagram del 2 | Mint